Kostveiledning over nett

 Kartlegging av kosthold ∗ utarbeidelse av individuell kostholdsplan ∗ oppfølging

Bor du andre steder i landet som gjør at det er vanskelig å besøke meg? Jeg veileder også mennesker over nett via e-post, skype og mail/telefon.

Rådene du får er individuelt tilpasset deg og din helsesituasjon/bakgrunn eller mål og ønske for livsstils-/kostholdsendringen. Det kan derfor hende jeg etterspør enkelte blodprøvesvar eller nødvendig informasjon om din helsesituasjon for å kunne gi deg best mulig og riktigst mulig veiledning.

 

Grovt sett vil veiledning over nett kunne foregå slik:

  1. Utfylling og oversending av personopplysninger. Dette blir grunnlag for min kartlegging av deg, din situasjon og hva du har behov for veiledning til.
  2. Utfylling og oversending av registrert kosthold over 4-7 dager
  3. Jeg tar utgangspunkt i informasjonen, og utarbeider kostholdsplan med oppskrifter og konkrete tiltak
  4. Konsultasjon over telefon/skype slik at du lærer hvorfor vi gjør som vi gjør i din situasjon. Jo mer man selv forstår, jo lettere er det å få til endringene i praksis.
  5. Du innfører endringene, prøver deg frem, og registrerer samtidig kosthold. Dette for at jeg på best mulig vis skal kunne hjelpe deg/rådgive deg ved neste «konsultasjon» som skjer 14 dager senere.
  6. Deretter har vi oppfølgingstimer som kan innebære spørsmål og tanker du måtte ha, justeringer, gjennomgang av kosthold og situasjon med mer.

 

Priser:

Kartlegging av helsesituasjon, gjennomgang av registrert kosthold, samt utarbeidelse av individuell kostholdsplan 790,-

 

Oppfølging:

30 minutter: 350,-

45 minutter: 450,-

60 minutter: 550,-

Ta kontakt for veiledning her.