Foredrag

Ønsker din organisasjon, bedrift eller forening et fokus på kosthold?

Jeg tilpasser foredrag rettet mot ditt eller deres ønsker og behov, vedrørende tema eller varighet. Enkelte ønsker fagdager og workshop-rettede samlinger, mens andre ønsker et foredrag på en times varighet. Økt fokus på kostholdets betydning vil kunne passe inn i utallige sammenhenger, og er for meg et privilegium å få lov til å formidle!

 

Siste foredrag:

  • Diverse foredrag i barnehager, 2008-2013
  • Mer energi på arbeidsplassen, Petroleum Geoservice, 2013
  • Kostholdets betydning for helsen – fysisk og psykisk, Ananke (Norsk OCD-forening), Februar 2014
  • Bedre helse med mer fett? Lillestrøm, November 2014
  • Bedre helse med mer fett? Del 1, Strømmen, Januar 2015
  • Bedre helse med mer fett? Del 2, Strømmen, Januar 2015
  • Kontrollere din diabetes med mat? Diabetesforbundet Askim, Mars 2015
  • Mat for økt energi og velvære, Bygdekvinnelaget Skedsmo, Mai 2015
  • Mat for bedre helse ved kreft, Skedsmo, Mai 2015
  • Blodsukkerbalanse, spis deg frisk(ere) fra diabetes, Odda, Mai 2015
  • Kontrollere ditt blodsukker med mat? Strømmen, 16. Juni 2015
  • Kontrollere ditt blodsukker med mat? Strømmen, 17. Juni 2015
  • Mat for stabilt blodsukker, Ungdomsleir Diabetesforbundet Akershus, Juni 2015
  • Mat for stabilt blodsukker, Eidfjord, Juni 2015
  • Mindre smerte ved revmatisme, Rakkestad Revmatikerforening, September 2015
  • Kontrollere ditt blodsukker med mat? Diabetesforbundet Grenland, September 2015
  • «Ta livet tilbake», Romerike Helsebygg, Oktober 2015.
    • Foredrag som tar for seg både fysikalsk behandling, stress som sykdomsfaktor og kostholdsfaktorer vedrørende kreft. Anita Borgvang, Linda Linge (begge fysioterapeuter), samt Eireen Linge Schwaiger som ernæringsterapeut.
  • «Ta livet tilbake»,  for Brystkreftforeningen i forbindelse med Rosa Sløyfe, Fornebu Oktober 2015,
  • Hvordan kan våre matvalg påvirke vår hverdag i positiv retning, fysisk og psykisk?, DPS Nedre Romerike, Desember 2015
  • Hvordan kan våre matvalg påvirke vår hverdag i positiv retning, fysisk og psykisk?, Holmsensvei boliger Strømmen, Januar 2016
  • Fagdag for sykepleiere i regi av Skipper Worse under Nasjonalforeningen for folkehelsen, Stavanger, Januar 2016. Evaluering fra kursdeltakere
  • Stabilisering av blodsukker og fettsyrebalanse, Stavanger, Januar 2016
  • «Ta livet tilbake», Skedsmo bibliotek, Januar 2016
  • Bedre helse med stabilt blodsukker. Tirsdag 8.mars, Rakkestad.
  • Hvordan kan vi spise oss til bedre helse? Aurskog, 19. april 2016
  • Behandler vi symptomer fremfor årsak? Et foredrag om mage-og tarmproblematikk. Furuset, 10.mai 2016
  • Mage-og tarmproblematikk – bedre fordøyelse, bedre kropp. Aurskog, 23.august 2016
  • Hvordan kan vi spise oss til bedre helse? Årnes, Nylænne, 30.august, 2016